Thursday, October 2, 2008

De ce viata este de cacat

Viata este de cacat atunci cand altii iti spun ce sa faci, cand ei stiu ce e mai bine pentru tine. Toti sunt gata cu cele mai bune sfaturi, cu cele mai alese cunostinte, si intotdeauna iti vor veni in ajutor cu vorba. Gata sa te futa la cap ori de cate ori ai “nevoie” de asa ceva, sunt prietenii tai cei mai buni.

Daca esti cacat, si ai nevoie de un sprijin financiar, sunt gata sa iti indice cea mai buna banca, cu cele mai generoase oferte pentru un imprumut care te va arunca inapoi in epoca de piatra. Adica, nu e misto sa muncesti o luna intreaga pentru banca ? Ba chiar pardon… vreo 20 sau 25 de ani cum suna ? Mirific, nu e asa ? Mda, cei care umbla in curul gol pe strada (ei, nu chiar curul gol, dar pe aproape), sunt cei mai buni prieteni ai tai, si chiar nu o stiu. Prietenul alaturi de care ai copilarit e gata sa iti dea camasa de pe el, pierzandu-si timpul ca sa stea langa tine si sa te aprobe, sa bea din berea pe care tot tu o platesti, si sa te ajute sa scapi de starea de anxietate in care te afli. Nu conteaza ca nici el nu are dupa ce sa bea apa, intotdeauna va stii cum sa te ajute pe tine, din experienta lui proprie si personala.

Pe langa bani, un alt element motrice al relatiilor de prietenie intre barbati este femeia, sau in limbaj masculin – “pizda”. Peste noapte, cei mai nefututi dintre noi se transforma in adevarati campioni ai maratoanelor sexuale, adevarati adonisi care se uita la tine din inaltimea sferei inalte pe care s-au autococotat.

“- Asculta la mine… doar am futut XYZ femei” – unde X reprezinta coeficientul prostiei din cap, inmultit cu Y, capacitatea de a manca cacat, si cu Z, marimea reala a pulii la puterea a zecea.
“- Deci eu vorbesc din experienta… toate femeile sunt boarfe, asa ca fute-le, la fiecare 100 de batai futi o data”

Curios, toate povestile incep cu experienta acestor “zei” ai sexului. Singura problema e ca acesta experienta nu prea poate fi verificata, asa ca trebuie sa mergem pe incredere. Incredere care trebuie acordata orbeste, din moment ce convivul nostru este de obicei insurat, betivan (nu e o exceptie, dar este o mandrie in cele mai multe cazuri), si peste 40 de ani. Toate povestile sunt menite a aduce in discutie capacitatile aproape de mit ale acestor falusi umani nascuti pentru a aduce bucurie eterna pizdei. Singura problema este faptul ca ei, la fel ca si prietenii din sectorul “financiar” al problemelor noastre lumesti, sunt exclusive calati pe a ne readuce pe calea cea buna. Intr-un cuvant, ei sunt noii nostril ingeri pazitori.

Privind la cele de mai sus, nu pot decat sa citez pe unul dintre marii clasici in viata, un adevarat poliorketes al logicii, care are o replica celebra pentru acesti idioti:

“Amice – esti modelul meu de urmat in viata – esti exact asa cum NU vreau sa fiu”

Radamantes out/

No comments: